Over mijzelf

Graag stel ik mij voor. Ik ben Liesbeth van ’t Klooster en zie mijzelf als een betrokken Levenscoach. Van jongs af aan werk ik in gezinnen en in de gezondheidszorg. Mijn interesse in mensen was altijd al groot en is met de jaren alleen maar toegenomen. Ieder mens is uniek, van zichzelf en door de unieke omstandigheden en aanleg die ieder leven met zich mee brengt. Ik gun iedereen een goed leven waarin veel te genieten is en waarin iedereen tot zijn recht komt.

Door mijn interesse in de mens volgde ik de psychosociale opleiding tot coach counselor aan de Academie Integrale Menswetenschappen in Utrecht. (SPSO) Vanuit die opleiding heb ik mij gespecialiseerd in de problematiek rondom het nieuwe samengestelde gezin, en volgde de opleidingen Relatie coaching, Systemisch coachen (Bert Hellinger instituut), Familie opstellingenwerk (TCT opstellingen), TA/NLP/ Enneagramcoach (Corael-opleidingen), Verlieskunde, wandel coaching (Atma) en Senioren coaching.

Mijn draai heb ik gevonden en werk met veel plezier. Ik combineer alles wat ik in mijn leven aan bagage en kennis heb opgedaan. Zo kan ik mijn wens/passie verwezenlijken en in praktijk brengen door mensen te begeleiden.